© Weijler & Weijler tandartsen 2019       Privacy - en cookieverklaring  gemaakt door newfix.nl

Behandelingen

Hoofdstraat 7 7213 CN  Gorssel Openingstijden: Ma -Do 08.00 tot 17.00 uur Vrijdag 08.00 tot 16.00 uur Gehele dag telefonisch bereikbaar

0575 491317

Patiënt

worden

U bent van harte welkom in onze praktijk. Wilt u een afspraak maken voor het eerste bezoek? Schrijft u zich dan in.

Implantaten

Weijler & Weijler implantologie U kunt bij ons rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring op het gebied van implantologie. Implantaten Een implantaat is te vergelijken met een kunstwortel welke op de plaats gezet kan worden van een wortel van de tand of kies die verloren is gegaan. Een implantaat vervangt dus de natuurlijke tandwortel en kan dienen als een nieuw stevig fundament voor kroon, brug of een kunstgebit. Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms worden ze voorzien van een keramische laag. Klikgebit Een klikgebit is een kunstgebit die aan implantaten in uw mond wordt bevestigd. In plaats van een los gebit, wordt (plaatje) met kunsttanden aan uw boven- en onderkaak vastgemaakt. Het aanbrengen van implantaten onder een volledige prothese is een prima methode om extra houvast en comfort te bieden.

Protheses

Prothese of kunstgebit Bent u een paar of al uw tanden kwijt? Wij helpen u weer aan en stralende lach. Een kunstgebit is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. Omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten protheses (kunstgebitten) Volledige prothese Een volledige prothese of kunstgebit is een hulpmiddel in het geval dat alle tanden en kiezen getrokken zijn. Een kunstgebit ligt los in de mond en valt onder de uitneembare voorzieningen. Gedeeltelijke prothese Deze bestaat uit een plaatje van kunsthars dat aan uw bestaande tanden en kiezen wordt vastgemaakt. Een comfortabeler alternatief is de uitneembare frameprothese. Deze rust op een metalen frame dat met behulp van kleine ankertjes op uw bestaande tanden en kiezen wordt vastgeklikt.
Inschrijven > Inschrijven >
Wij helpen u weer aan een stralende lach.