© Weijler & Weijler tandartsen 2019       Privacy - en cookieverklaring  gemaakt door newfix.nl

Fix-A-Dent

Gevestigd in het pand van Weijler & Weijler tandartsen, is een zelfstandig werkend tandtechnisch laboratorium, dat voor meerdere tandartsen werkt. Onze prothese-technieker, dhr. Assink heeft ruim 23 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle soorten gebitsprotheses; Volledige protheses 'klik' protheses Partiële protheses Frame protheses Al onze protheses worden geperst in plaats van gegoten. Voordelen hiervan zijn o.a. verminderde kans op allergische reacties, een betere pasvorm en een steviger prothese (minder breukgevoelig). Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle voorkomende reparaties aan uw prothese en rebasing van uw huidige prothese etc.

Het laboratorium

Wist u dat het maken van een kroon of kunstgebit grotendeels handwerk is? Het is de kunst om precies de goede vorm en kleur te realiseren. Fix-A-Dent heeft daar haar vak van gemaakt. We vinden niets mooier dan dat u - dankzij onze producten - weer een volle stralende glimlach krijgt. Geef uzelf een onbezorgde lach en een vrolijke uitstraling! Het geheim? Een uitstekend verzorgd gebit. Precies zoals u dat van de natuur gekregen hebt. Aangevuld met kronen, bruggen of protheses van Fix-A-Dent.

Gebitsbeschermers

Hockeybond verplicht gebitsbeschermer Hockeyers moeten bij elke wedstrijd verplicht een gebitsbeschermer dragen. De regel geldt voor alle spelerscategorieën. De KNHB is daarmee de eerste hockeybond wereldwijd die gebitsbeschermers verplicht stelt. Het gebit is een kostbaar bezit. Gebitsbescherming is daarom bij verschillende sporten een must. Er zijn op de markt voldoende kant-en-klare gebitsbeschermers te krijgen. De pasvorm is vaak matig en kan niet worden aangepast aan het gebit. De werking is daardoor beperkt. De kosten van dergelijke gebitsbescherming zijn laag, maar de kans op gebitsbeschadiging is daardoor des te groter. Voor een professionele gebitsbescherming op maat kunt u bij Weijler & Weijler tandartsen een gebitsafdruk laten maken, waarna in ons laboratorium de gebitsbeschermer voor u wordt gemaakt. Een goede mondbeschermer voldoet aan de volgende voorwaarden: • biedt het gebit bescherming • zit goed vast in de mond • is gemakkelijk in en uit te doen • stoort niet bij het ademhalen of spreken • geeft geen overgeef neigingen • is smaak- en reukloos • kan goed schoongemaakt worden

Protheses

Een uitneembare prothese (kunstgebit) is één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen. De kwaliteit en uiterlijk van onze protheses zijn veel beter dan vroeger. Vaak valt het vrijwel niet op dat iemand een prothese draagt.
Hoofdstraat 7 7213 CN  Gorssel Openingstijden: Ma -Do 08.00 tot 17.00 uur Vrijdag 08.00 tot 16.00 uur Gehele dag telefonisch bereikbaar

0575 491317